Каталог товарів

Квіта

Сортувати по:
Фільтр
Квіта Ефірна олія Аїру

Немає на складі

0 грн
355 грн
Квіта Ефірна олія Ромашки блакитної
new.png

Немає на складі

0 грн
1 575 грн
Квіта Ефірна олія Ромашки римської
new.png

Немає на складі

0 грн
224 грн
Квіта Ефірна олія Аніса

Немає на складі

0 грн
75 грн
Квіта Ефірна олія Валеріани

Немає на складі

0 грн
90 грн
Квіта Ефірна олія Ялівцю Хвої

Немає на складі

0 грн
67 грн
Квіта Ефірна олія Ялівцю Ягід
new.png

Немає на складі

0 грн
210 грн
Квіта Ефірна олія Мірри солодкої
new.png

Немає на складі

0 грн
827 грн

Родина: бурзерові.
Метод отримання: дистиляція парою із смоли рослини.
Клас: тонізуючий аромат.

Показання:
- догляд за зрілою шкірою;
- постійні висипання, дерматити, екзема, сильні забої, забиті місця;
- псоріаз, оперізуючий лишай (герпес);
- рубці, шрами, розтяжки;
- випадіння волосся;
- бактеріальні ураження шкіри і тканин (рани з інфільтратами, нариви, виразки, гангрена);
- стоматити, запалення і кровоточивість ясен, пародонтоз;
- застуда, ГРВІ, бронхіти, трахеїти, сильний кашель;
- слабкий імунітет.

Застосування: ефірна олія мірри солодкої використовується як в чистому вигляді, так і в композиції з іншими ефірними оліями - комплементарними ароматами (ветивер, гвоздика, грейпфрут, кипарис, кориця, лаванда, ладан, ялівець, мускатний горіх, неролі, пачулі, троянда, рожеве дерево, сандал, сосна).

Протипоказання: індивідуальне несприйняття. Не застосовувати при вагітності.

Відчуття: при нанесенні на шкіру - легке поколювання і тепло протягом 1-2 хв. Реакція природна.

Квіта Ефірна олія Майорану
new.png

Немає на складі

0 грн
131 грн
Квіта Ефірна олія Коріандру
new.png

Немає на складі

0 грн
105 грн
Квіта Ефірна олія Кардамону
new.png

Немає на складі

0 грн
135 грн
Квита Ароматизатор Мускатель

Немає на складі

0 грн
91 грн
Квита Ароматизатор Жасмин

Немає на складі

0 грн
62 грн
Квита Ароматизатор Ваниль

Немає на складі

0 грн
52 грн
Квіта Косметична олія Сезама (Кунжута)

Немає на складі

0 грн
86 грн
Квіта Косметична олія Персикових кісточок

Немає на складі

0 грн
73 грн
Квіта Косметична олія Мигдальних кісточок

Немає на складі

0 грн
73 грн
Квіта Косметична олія Рицинова (Касторова)

Немає на складі

0 грн
78 грн

Латинська назва: Ricinus communis 

Родина молочайних

Рослинну олію отримують віджиманням з насіння рицини

Призначена для догляду за шкірою обличчя і тіла з метою масажу, живлення, пом’якшення, зволоження, зменшення сухості і лущення внаслідок прийняття сонячних ванн, а також як засіб для зняття макіяжу.

Особливості хімічного складу: насичені жирні кислоти (пальмітинова і стеаринова), мононенасичені жирні кислоти (олеїнова і рицинолева) і полі ненасичені жирні кислоти (лінолева). При нанесенні утворює на шкірі вологозахисну плівку, підвищуючи проникнення через шкіру поживних речовин.

Використовується для зміцнення і поліпшення росту волосся, вій та нігтів, покращує їх структуру.

Показання:
• догляд за шкірою будь-якого типу (нормальною, сухою, зрілою);
• догляд за старіючою зморшкуватою шкірою;
• догляд за жирною пористою та змішаною шкірою;
• догляд за проблемною шкірою, вугрі;
• догляд за шкірою губ та повік;
• догляд за жирним волоссям, реабілітація фарбованого, сухого та ламкого волосся, лупа, випадіння волосся;
• догляд за бровами та віями;
• догляд за нігтями: відлущування кутикули, зміцнення і стимулювання росту;
• опіки, виразки, порізи, рани, садна, геморой;
• бородавки, мозолі, натоптиші, тріщини на підошвах ніг;
• шрами, кісткові та інші нарости на шкірі, пігментні плями;
• для розтирань при бронхіті та застуді.

Рицинова олія – в’язка, важко розподіляється і змивається, тому її доцільно поєднувати з іншими оліями: кокосовою або жожоба.

Використовується в чистому вигляді, в суміші з іншими рослинними оліями, для збагачення косметичних засобів – 10%; 5-10% – у шампуні, бальзами; як основа для розчинення ефірних олій – 3-5 крапель ефірної олії на 10 мл рицинової олії.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття.

Квіта Косметична олія Зародків пшениці

Немає на складі

0 грн
94 грн
Квіта Ефірна олія Ветиверу
Топ продажів new.png

Немає на складі

0 грн
217 грн
Квіта Суміш ефірних олій Щасливої дороги
new.png

Немає на складі

0 грн
87 грн
Квита Эфирное масло Шалфея (мускатного)

Немає на складі

0 грн
153 грн
Квита Эфирное масло Эвкалипта

Немає на складі

0 грн
71 грн
Квита Эфирное масло Чабреца

Немає на складі

0 грн
80 грн
Квита Эфирное масло Фенхеля

Немає на складі

0 грн
105 грн
Квита Эфирное масло Цитронеллы

Немає на складі

0 грн
84 грн
Квита Эфирное масло Чайного дерева

Немає на складі

0 грн
81 грн
Квита Эфирное масло Туи

Немає на складі

0 грн
109 грн
Квита Эфирное масло Тмина

Немає на складі

0 грн
110 грн
Квита Эфирное масло Сосны

Немає на складі

0 грн
70 грн
Квита Эфирное масло Розмарина

Немає на складі

0 грн
79 грн
Квита Эфирное масло Розового дерева

Немає на складі

0 грн
105 грн
Квита Эфирное масло Полыни таврической

Немає на складі

0 грн
127 грн
Квита Эфирное масло Полыни лимонной

Немає на складі

0 грн
135 грн
Квита Эфирное масло Пихты (Ялиці)

Немає на складі

0 грн
77 грн
Квита Эфирное масло Петитгрейна

Немає на складі

0 грн
86 грн
Квита Эфирное масло Пачули

Немає на складі

0 грн
58 грн
Квита Эфирное масло Пальмарозы

Немає на складі

0 грн
90 грн
Квита Эфирное масло Нероли

Немає на складі

0 грн
59 грн
Квита Эфирное масло Мяты

Немає на складі

0 грн
90 грн
Квита Эфирное масло Мускатного ореха

Немає на складі

0 грн
161 грн
Квита Эфирное масло Миндаля горького

Немає на складі

0 грн
69 грн
Квита Эфирное масло Мелиссы

Немає на складі

0 грн
86 грн
Квита Эфирное масло Мандарина

Немає на складі

0 грн
75 грн
Квита Эфирное масло Лимона

Немає на складі

0 грн
67 грн
Квита Эфирное масло Лемонграсса

Немає на складі

0 грн
82 грн

Квита Эфирное масло Лиметта

Немає на складі

0 грн
82 грн
Квита Эфирное масло Левзеи кубебы

Немає на складі

0 грн
86 грн

Квита Эфирное масло Лайма

Немає на складі

0 грн
79 грн
Квіта Ефірна олія Ладана

Немає на складі

0 грн
213 грн